@Annet

Svar på spørsmålsrunden del I

24.04.2017


1. Du fortalte for en stund siden at du mistet retten til psykolog, hvordan går det på den fronten?

Jeg mistet ikke retten til psykolog, behandlingen ble avsluttet fordi jeg hadde vært der lenge og nådd maksgrensa på DPS. Hvordan det går på den fronten? Vel, ikke så bra.

2. Hvordan har det vært for deg å være så åpen om det som er vanskelig?
Det har vært tøft. Mange ganger jeg har slettet innlegg rett etterpå fordi jeg ikke har vært sikker på om det var greit å dele noe så privat. Jeg blogger jo mest for min egen del og ikke andre, noe som jeg personlig mener gjør det lettere å være åpen om ting.

Også hjalp det nok på at jeg brukte mine egne erfaringer fra det å være innlagt, som eksamensprosjekt på Oslo Fotokunstskole. Det hjalp meg ut av komfortsonen, og gjør det lettere for meg å være åpen om ting som er vanskelig.

3. Hvordan har du det akkurat nå?
Jeg har det ikke bra for tiden. Mer enn det vil jeg ikke utdype akkurat nå.

4. Har du noen planer for hva du ønsker å gjøre, kreativt, fremover?
Nei, skulle ønske jeg hadde det. Har hverken overskudd eller energi til det for tiden.

5. Hva er det siste du gjør før du legger deg?
Jeg spiller Temple Run 2, helt til jeg holder på å sovne og mister mobilen i ansiktet. Da legger jeg den på nattbordet. Hehe.

6. Har du noen fine morgenritualer? Kaffe og en avis eller noe liknende?
Morgenen min starter med en hadeklem fra avkommet. Morgenen er værst sånn når det gjelder smerter. Jeg klarer ikke å stå opp med en gang. Derfor ligger jeg som oftest og surfer litt på mobilen. Jeg sjekker sosiale medier som facebook, blogg, snap og instagram. Etter det kler jeg meg og gjør meg klar til å gå morgenrunden med hunden vår, Leia. Når det er gjort sitter jeg og ser på Dr.Phil, Days of our Lives og så litt Dr.Phil igjen.

7. Hva er den beste og verste lyden du kan høre?
Den beste lyden er en lyd jeg ikke kan forklare, det er en lyd avkommet lager med kosekluten sin. Han lager den ikke så mye nå lenger fordi han er blitt så stor. Jeg kan derimot spørre han om han kan lage lyden også gjør han det. Da blir jeg like most som en god potetmos. Eller rotmos. En mos i allefall.

Den værste lyden jeg vet er smatting. Jeg takler det ikke. Jeg blir faktisk sur. Hehe.

8. Favorittklesplagg?
Bukse, topp, skinnjakke og skjerf.

9. Si den første filmquoten du kommer på, sånn i farta – IKKE lov til å Google!
Oj. Uten Google? Eh. GOONIES NEVER SAY DIE! Haha.

10. Hva var det siste som ga deg latterkrampe?
Dette

11. Hva er den siste sangen du hørte på?
Wardruna – Runaljod

12. Hva er det mest nerdete du har gjort?
Fått Platinum Trophy på både Dragon Age 2 og Dragon Age Inquisition. Det betyr at jeg har alle trophies i begge spillene, A L L E.

13. Fortell oss noe flaut.
Jeg holdt på å fyke i bakken da vi skulle knele foran presten når vi gifta oss ifjor. Jeg reagerte med en høy lyd selvfølgelig. “OOOOOH” sa jeg, og det ble ekko. Alle hørte det, og alle lo. Ikke presten da. Haha.

Foto: Ida Louise Woll

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Renate 24.04.2017 at 17:59

  <3 <3
  Nydelig bilde av deg og mannen din!! Jeg ble varm langt inn i sjela. Dere er fine <3

  • Reply Milla 26.04.2017 at 12:47

   Hihi, så morro ♥

 • Reply Elena 24.04.2017 at 18:26

  Koselig, koselig!

 • Reply Caroline 24.04.2017 at 20:35

  <3

 • Reply victoria 24.04.2017 at 23:48

  HAHAHA, typisk prest. Ler aldri de! :D hahaha, miste mobilen i trynet, åååh klassiker!

  • Reply Milla 26.04.2017 at 12:45

   Hahahah Victoria, I know right? Eg hadde ledd hvis eg hadde vært han :D Mobil i fjeset. Det skjer altfor ofta. Haha.

 • Reply Julie 25.04.2017 at 11:39

  Så fint å lese dette! <3

  • Reply Milla 26.04.2017 at 12:50

   Åh. Takk Julie. Det va hyggelig å svara på spørsmålene. Glede meg te å svara på resten :)

  Leave a Reply