@Annet

Spørsmålsrunde del III

30.04.2017


1. Hva er dine 3 favorittbloggere, og hvorfor liker du dem?

Lamb loves Fox er min all time fave. Hennes portretter av barna sine er rene kunstverk. Og jeg blir alltid så inspirert når jeg stikker innom bloggen hennes.

Wild and Free. En fotograf jeg kom over for ikke så lenge siden, husker ikke hvordan. Men jeg falt pladask for bildene hennes. Hverdagsinnleggene hennes, og måten hun formidler det på. Elsker det.

Carolines Verden. Jeg elsker henne. Hennes vesen, hennes hverdagsbilder, hennes lister og hennes personlige innlegg. Hun er rå.

Jeg har så mange flere favoritter at jeg tror jeg må lage et helt blogginnlegg om dette en dag.

2. Hvordan starter du opp når du skal tegne, lager du skisse og så tegner, eller starter du rett på?
Jeg starter først med en idé. Ta reven og soppen for eksempel. Jeg ville tegne en sopp og en rev. Søkte litt rundt etter tegninger av rev på nett og så starter jeg selve tegningen. Jeg begynner med blyant, og tegner gjerne om og om igjen før jeg blir fornøyd. Til slutt går jeg over med penn og vannmaling, hvis jeg vil ha farge på den.

3. Har du noen tips til hvordan bli flink til å tegne?
Øvelse gjør mester? Jeg vet ikke. Jeg er jo ikke en ekspert, er selv amatør og har mye å lære meg. Jeg søker ofte på nett, jeg tegner etter det jeg ser for å lære meg selv teknikker. Mitt råd er å tegne mye.

4. Hvordan er det å være med i SnapKollektivet, er det slitsomt/kjedelig i blant?
Det er slitsomt avogtil ja, jeg kjenner det på kroppen spesielt når jeg har vært veldig åpen. Følgerene våre gjør hele opplevelsen til en real fest. Så du får avogtil en “dagen derpå” følelse etterpå. Digger det. Kjedelig? Njai. Det er spørs på temaet og responsen jeg får/ikke får kanskje?

5. Hva er favorittmaten din?
Enchiladas. Fordi det spiser jeg så sjeldent.

6. Hvordan dirigerer du modellene dine når du skal ta bilder av dem?
Jeg sier bare hvordan de skal stå og hva de skal gjøre med eventuelt hode, uttrykk og armer. Mer enn det gjør jeg ikke. Hvis jeg kjenner personen fra før av lar jeg bare den personen stå og bli bekvem foran kameraet først og da går det fort helt av seg selv etterpå.

7. Hva er det øverste på ønskelisten akkurat nå?
Tons of Rock billetter. Jeg har så lyst til å dra på den festivalen at jeg blir helt knust. Fordi jeg har ikke råd. Jeg ble tilogmed med på en konkurranse på instagram, noe jeg aldri gjør, for å være med i trekningen av billetter til festivalen. Jeg vant ikke. Selvfølgelig. I never win :(

8. Når du har inspirasjon til å tegne, hvor henter du den fra?
Det O så store Internett.

9. Har du noen guilty pleasures? Isåfall hva?

Jeg har mange, hehe. Twenty One Pilots, Fallout Boy og den ene sangen til The Rasmus (In the Shadows). Ja, også Days of Our Lives. Haha.

10. Hva liker du best å tegne/fotografere?

Det jeg liker best å tegne akkurat nå er blomster. Å fotografere? Portretter og avkommet.

11. Hadde du vunnet 1 000 000 i lotto, hva ville du gjort?
Først ville jeg betalt studielånet mitt. Det vokser og vokser og jeg har ingen mulighet til å begynne å betale ned på det. Etter det ville jeg ha skaffa oss TONS OF ROCK billetter. Og er det noe til overs etterpå hadde jeg skaffa oss et hus.

12. Hvis du kunne vært en kjendis i en hel dag, hvem ville det vært?
Dr. Phil eller Julia Roberts.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Caroline 30.04.2017 at 11:00

  Aw, jeg elsker deg og bloggen din og! <3<3<3<3

  Forresten, jeg har de siste årene søkt om rentefritak på studielånet og har fått slettet rentene. Vet ikke om du har gjort dette, men det er et tips :)

 • Reply Maria 30.04.2017 at 15:53

  Det er de beste poseringstipsene. Jeg elsker når folk bare er seg selv foran kameraet. Jeg er nok også en sånn fotograf som bare lar folk “være seg selv”. Det mindre jeg trenger å “stille dem opp” jo bedre er det :-)

 • Reply Elena 30.04.2017 at 17:03

  Så mange og fine spørsmål du fikk. :-)

 • Reply Benedicte 30.04.2017 at 22:04

  Elsker portrettene dine! Du er kjempeflink :)

 • Reply Luisa - La Mar 30.04.2017 at 23:14

  Jeg liker så godt å lese svarene dine <3 Jeg føler meg så heldig som har fått en tegning tegnet av deg, tenk så fint!

 • Leave a Reply