@Personlig

Sint med stor S

14.11.2016

Jeg er sint. Jeg har gått i terapi i 2  år nå. Og til jul er det over. Jeg har tre timer igjen og så er jeg ferdig på DPS. Hvorfor er jeg ikke glad? Fordi jeg fremdeles har det vondt. Jeg sliter fremdeles psykisk. Jeg sa til terapeuten at det er frustrerende å være meg nå. Jeg føler det blir slik hver gang jeg går i terapi. Og jeg har gått i terapi av og på i 17 år. Jeg føler at jeg aldri blir ferdig. Og det gjør vondt. Så vondt at jeg vil skrike høyt JEG HATER DEG VERDEN. Istedenfor tier jeg. Fordi jeg vet at det ikke hjelper.

I wish I had what I needed
To be on my own
‘Cause I feel so defeated
And I’m feeling alone

And it all seems so helpless
And I have no plans
I’m a plane in the sunset
With nowhere to land

– Switchfoot (Let It Be Enough)

Jeg skulle ønske jeg trodde på Gud. Jeg ser at noen mennesker finner trøst i det. I troen på noe. Hva skal jeg finne trøst i når jeg ikke tror? Jeg tror jeg må finne aksept. Noe jeg har lett etter hele mitt liv. Ikke den type aksept man får fra andre, men den en får fra seg selv. Jeg må akseptere meg selv. Jeg må akseptere at jeg har slitt og fremdeles sliter. Og jeg må finne styrken i det. Ikke fokusere på det svake. Hvordan gjør jeg det uten hjelp? Hvordan går jeg frem? Jeg har ingen anelse. Jeg vet bare at om en måned står jeg alene og skal klare meg selv. Jeg skal bekjempe mine demoner alene. Igjen.

 

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply June 14.11.2016 at 16:48

  Så forferdelig! Hvorfor får du ikke fortsette i terapi da? Visste ikke at det var en tidsgrense på det?

 • Reply Caroline 14.11.2016 at 18:52

  Hvorfor kan du ikke få fortsette? :(

 • Reply Caroline 14.11.2016 at 19:02

  Hæ? Seriøst. Dette høres rart ut. Prøv å snakk med fastlegen din om det, om å bytte terapeut.

 • Reply victoria 14.11.2016 at 19:10

  Swiiitchfooot <3 Åh, de har jeg ikke hørt på lenge.
  Visste heller ikke at det var tidsgrense på å gå i terapi, trodde det var noe man kunne gå i for alltid om man ville?

 • Reply RisRosOgKlaging 14.11.2016 at 19:20

  Jeg kjenner meg så godt igjen i det du skriver! Ting gjør så ufattelig vondt, det går bare ikke an å beskrive, og folk greier ikke å skjønne det eller å hjelpe og det er trist og ufattelig vanskelig.

  Jeg har merkelig også nå i det siste oppdaget at det virker fint å ha troen på Gud og troen på at han har en plan og at alt har en mening. Det hadde vært fint å kunne hatt troen på at ting kan bli bedre og at det kan være mulig å bli frisk. Men etter mer en 10 år uten bedring og bare forverring, greier jeg bare ikke å ha noe tro.

 • Reply Carina Behrens 14.11.2016 at 19:36

  <3 Husk at du ikke er aleine da! Jeg er der om du trenger meg <3 Stor klem!

 • Reply June Åsheim 14.11.2016 at 20:27

  Så grusomt at du ikke får fortsette!
  <3 Får vondt av å lese.

 • Reply Elena 15.11.2016 at 09:05

  Huff, man burde fått lov til å fortsette så lenge man vil. <3

 • Reply Kinemora 23.11.2016 at 13:18

  Jeg vil råde deg til å ta kontakt med fastlegen og be vedkommende sende inn en ny henvising på terapeut.

 • Leave a Reply