@Hverdagsfoto

Regn i Oslo

17.06.2016

Vi dro til Oslo på onsdag. Der skulle vi overnatte på hotell, spise middag med en gjeng venner og dra på Yelawolf konsert. Jeg storkoste meg. Selvom det regnet og smertene var overveldende. Spiste god mat, lo masse og sang høyt til favorittlåtene våre. Anbefaler dere virkelig å høre på Yelawolf, og har du mulighet til å se han live en gang bør du det. Jeg har sett han to ganger allerede og vil definitivt se han igjen.

Dagens låt: Yelawolf – Johnny Cash


Jeg fikk ikke tatt bilder fra konserten eller når vi var på middag, fordi det er ikke lov å ha med seg kamera på Rockefeller. Jeg la derfor kameraet igjen på hotellrommet. Derfor er det kun små øyeblikk fra hotellet vi lå på. Utenfor og innenfor. Har dere gjort noe gøy i det siste?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Paula 17.06.2016 at 10:32

  Fine bilder, fine Oslo! Jeg syns noen ganger at sommerregn er veldig vakkert. Som her om dagen da det regnet og tordnet, men likevell var veldig lumert og varmt, gikk jeg å badet i en innsjø. Sykt deilig.

 • Reply Caroline 17.06.2016 at 10:46

  Glad for å høre om at du koser deg :)

 • Reply Elena 17.06.2016 at 19:47

  Så pene og klare bilder! Elsker regndråpebildet!

  :-)

 • Reply victoria 18.06.2016 at 01:19

  Det er like greit at man ikke får tatt bilde på konsert haha, alle de mobilene er jo bare i veien! jeg har ikke gjort store greiene dessverre!

 • Leave a Reply