@Hverdagsfoto

Oslo + Trentemøller = Magi

02.03.2017

PÅ SMS
Søss:  Har du dratt hjemmefra? Jeg glemte rettetanga mi..
Jeg:  Jepp, sitter på stasjonen. Jeg glemte krølltanga mi så du er ikke alene. Glemte tilogmed brillene mine..
Søss:  Jeg glemte frakken min også. Jaja. Vi får bli fin som vi er.
Jeg:  Herre, så vimsete vi er. Fått det av mamma.
Søss:  Jepp. Vi har fått sånne håpløse gener som ikke vet hva de holder på med.

Hver gang vi skal noe glemmer vi noe. Jeg skjønner det ikke. Haha. Søstrene Sisters.

Oslo. Hver gang jeg besøker deg blir jeg forelsket igjen. Du er dog bare en flørt. En jeg flørter med i ny og ne. Du gir meg glede og opplevelser jeg ikke vil være foruten. Det er ubeskrivelig godt å komme på besøk til deg, samtidig er det så utrolig skjønt og befriende å forlate deg. Vi har et velfungerende avstandsforhold du og jeg. Jeg savner deg like mye som jeg ikke vil bo hos deg. Fordi jeg liker meg selv best når jeg er vekke fra deg. Jeg har bodd hos deg før. Og jeg elsker det du har gitt meg. Jeg vil ikke bo hos deg igjen. Det betyr ikke at jeg ikke er glad i deg. Fordi det er jeg. Og det kommer jeg alltid til å være. Oslo i mitt hjarte. Always.

Trentemøller var magisk. Det er få jeg liker i sjangeren elektronika. Og Trentemøller er vel de jeg liker best. Jeg forventet meg ingenting. Jeg så definitivt ikke for meg det som kom. Jeg ble sjokkert og mektig imponert. Fullt band, en kvinne med en stemme fra et annet univers og en veldig dyktig trommis. De spilte alle mine favorittsanger (Miss You, Moan og Take Me Into Your Skin). Søss sa det så fint “det er ikke så nøye hvem du står med på konsert, fordi opplevelsen er noe som skjer inni deg, og bare deg“. Det er så sant. Og min opplevelse var magisk. Det så kanskje ikke sånn ut, fordi jeg sto som regel i ro og vugget litt i takt med musikken. Jeg storkoste meg. Det føltes nesten som om jeg var i en transe. Vanskelig å beskrive. Uansett. Det var en konsertopplevelse jeg ikke vil være foruten. Takk Trentemøller. Takk Oslo, for at du gang på gang inspirerer, leverer og gir meg glede jeg kan leve på i mange år.

P.S. Jeg har ingen bilder fra konserten, kun de som er i hodet mitt. Og der blir de for alltid.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Elena 02.03.2017 at 19:13

  Likte veldig godt det du skrev om oslo.

  vakkert.

 • Reply Caroline 03.03.2017 at 12:40

  Aw, ELSKER forholdet deres <3

 • Reply Elin 06.03.2017 at 21:08

  Likte veldig godt det du skrev om Oslo. Vakkert skrevet. Jeg må innrømme at jeg har ikke vært nok i Oslo til å bli glad i byen enda. For meg er det alt for mye folk he he.

 • Leave a Reply