@Annet

I eat cake because it’s somebody’s birthday somewhere

25.02.2017

Det er ikke så mye jeg klarer for tiden. Noe som skuffer meg veldig. Det sliter meg ut at jeg ikke klarer å akseptere min egen situasjon. Jeg blir altså helt matt. Heldigvis finnes det personer i livet mitt, som gir meg glede og som får meg til å glemme smertene mine litt. En av dem er Elena.

Jeg har ikke møtt henne så mange ganger siden vi ble kjent. Mest fordi jeg har vært overveldet av smerter og har derfor utsatt kafébesøkene våre litt for ofte. Sorry Elena, jeg skal bli bedre, hehe.

I går ble det endelig kafébesøk på oss. Det er så morro. Fordi vi har begge en over middels fascinasjon for kake. Og hver gang vi skal planlegge kaketreff (haha, kaketreff), går det mye i kake gifs og memes på messenger. Digger det. Vi dro på Jordbærpikene på CC. Der har de altså verdens beste brownies.

Vi har allerede planlagt ny “date”, da blir det ikke kake på oss, men popcorn og kino. Vi skal nemlig se Skjønnheten & Udyret. Jeg gleder meg.

Hvem har fått deg til å smile i det siste?



Så glad i kake at jeg bet meg selv i tunga, haha

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Elena 25.02.2017 at 14:43

  For et koselig innlegg! Gleder meg allerede til neste kakedate. Men også kino! ❤️

 • Reply Caroline 25.02.2017 at 15:24

  Å, trist å høre at du har det sånn </3 Men bra du har gode venner! <3

 • Reply Nadia 25.02.2017 at 16:20

  Jeg får ALLTID, uten unntak, lyst til å strekke meg gjennom skjermen og gi deg en skikkelig varm og fast klem når jeg leser ordene dine, Milla <3 SKulle ønske du både hadde det bedre og at du fant aksept, det unner jeg deg virkelig.

  Den kaka såg forresten perverst god ut. Mine nye livsmotto. It´s 5 0´clock somewhere og it´s somebodys birthday somewhere. Haha!

 • Reply Airaven 26.02.2017 at 10:54

  Kakekos er alltid bra <3
  Elsker det nye designet ditt!

  ønsker deg smertefrie dager og håper du ellers har det fint kjære. Tenker masse på deg.

  • Reply Milla 01.03.2017 at 08:05

   Tusen takk Airaven :* <3

 • Reply victoria 26.02.2017 at 18:34

  Grattis med nytt design <3 det var ålreite greier!
  enig med deg, elena er bra, nå har jeg ikke møtt henne enda da, men det kommer nok med årene. en vakker dag si

  • Reply Elena 01.03.2017 at 08:31

   <3 En vakker dag. Og jeg gleder meg!

 • Reply Luisa - La Mar 02.03.2017 at 13:48

  Så fint å lese om vennskap og kake <3

 • Leave a Reply