@Hverdagsfoto

I det siste + 2 låttips

23.01.2018

☩ har jeg nådd en bunn jeg aldri trodde jeg skulle nå igjen.
☩ har jeg tatt frem fotoapparatet.
☩ har jeg spilt mye Dragon Age og hørt på sint rap.
☩ har jeg lekt med photoshop.
☩ har jeg grått på meg hodepine nesten hver dag.
☩ har jeg hørt mye på disse to sangene:

☩ har jeg vært på Nasjonalhistorisk Museum med mann og avkom.
☩ har jeg deltatt på Woman’s March Norway med Linn og Camille. Det var utrolig sterkt og gjorde inntrykk. Klarte kun å delta under appellene på Youngstorget da. Det var iskaldt og smertene mine var uvirkelige. Det var veldig koselig å se Linn og Camille igjen. Gleder meg allerede til neste gang. Og til deg, en følger av SnapKollektivet som vi traff, og som var så snill og tok dette bildet av oss, TAKK.

Hva har du gjort i det siste?

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Caroline Ingebrigtsen 23.01.2018 at 13:31

  <3<3<3<3

 • Reply Luisa - La Mar 23.01.2018 at 23:05

  Milla mi <3 Bra du hører på sint rap, det er godt å være sint med noen. Skulle ønske jeg kunne være nærmere slik at vi kunne holdt hverandre med selskap, ledd sammen og vært sinte sammen.

  • Reply Milla 01.02.2018 at 10:46

   Tusen tusen takk Luisa ♡♡♡ Skulle ønske det samme. Glad i deg!

 • Reply Martine 28.01.2018 at 03:28

  Får vondt inni meg av å høre at du er på bunnen. Jeg skulle ønske jeg bare kunne tryllet vekk all smerte, både psykisk og fysisk. Stor klem til deg <3 håperhåperhåååper det plutselig lysner skikkelig og at alt blir bra for deg.

  • Reply Milla 01.02.2018 at 10:45

   Tusen takk Martine. Godt å høre at jeg har deg i ryggen. Stor klem tilbake ♡♡♡

  Leave a Reply