@Foto

Her er mine topp 3 steder å fotografere

20.03.2018

Vi har alle våre favorittsteder. Det kan være reisemål, utsikter eller en kafé, som man besøker igjen og igjen. Jeg har selvfølgelig også noen sånne. Og i dag skal jeg skal dele noen av mine favorittsteder å fotografere med dere.

GÅ UT.

Min største favoritt er så klart ute. Det kan være i skogen, i hagen, på en kafé eller ved noen bygninger. Ute får du tilgang til lys og omgivelser du ikke får tilgang til inne. Og du kan finne bakgrunn til portrettene dine overalt.

For eksempel dette bildet av Camille. Vi var så og si ferdig med shooten men jeg ville ha noen ekstra bilder foran en kul bakgrunn. Vi leita overalt og så gikk vi forbi en statue, som sto foran en bygning. “Vent litt, jeg må prøve noe” sa jeg, og vips ble favorittbilde mitt av Camille tatt. Bakgrunnen her er altså ikke en vegg, men en statue.

Eller dette, som jeg tok av Carina, gjennom vinduet på en kafé.

BRUK FARGER.

Rommet til vårt barn. Vi har nettopp malt veggene i oransje og mørkegrått. Muligheten til å fotografere foran en farget vegg er en drøm. Har du tilgang til en slik vegg? Bruk den. Jeg håper jeg får tatt flere foran disse veggene. Bildet jeg tok av A kan du se her.

KUNSTNERISKE OMGIVELSER.

Vigeland Museet. Veggene, lyset, fargene og kombinasjonen med hans fabelaktige statuer, gir bildene, ifølge meg, et kunstnerisk preg.

Du trenger ikke gjøre mye for å få en fin bakgrunn. Ei heller reise langt. Har du det som meg, at smerter og helse hemmer deg i å dra hit og dit etter det perfekte stedet? Bruk dine egne vegger, lek med laken eller gardiner. Kanskje du har tilgang til en busk eller noe grønt i en hage rett utenfor døra di? Eller hva med en lys lenke? Mulighetene er mange. Bruk fantasien og vær kreativ. Det viktigste av alt er å ha det gøy.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Carina Behrens 20.03.2018 at 14:07

  JEG BLE SÅ INSPIRERT AV DETTE! Nå vil jeg gå på museum og male stua oransje (som forresten er min favorittfarge) 😍 Gleder meg til å lære mer om foto. Blir så inspirert til å dra med meg kameraet ut, nå som været også begynner å bli litt hyggeligere!

  • Reply Milla 20.03.2018 at 15:06

   Haha, SÅ gøy å høre Carina. Oransje vegger er så fint. Støtter fullt og helt å ta med deg kameraet mer ut. Du trenger ikke ta bilder hver gang heller, godt å ha det med seg uansett synes jeg. Fordi du vet aldri hva du plutselig kommer over. Hvis man bruker øynene da :D

 • Reply Caroline Ingebrigtsen 20.03.2018 at 18:29

  GODE TIPS! :)

  • Reply Milla 20.03.2018 at 20:18

   TAKK :D

 • Reply Luisa - La Mar 30.03.2018 at 23:58

  Elsker bildene dine, jeg dør seriøst. Og tipsene er jo dødsbra, man må ikke gjøre det så vanskelig, man må heller se muligheter i omgivelsene.

  • Reply Milla 01.04.2018 at 18:56

   Åh, hehe, TAKK Luisa. Det er så sant, man må ikke gjøre det så vanskelig. Det viktigste er å bruke øynene og la kreativiteten utfolde seg i de omgivelsene man har rundt seg ;)

 • Reply Aleksander Espelid 07.04.2018 at 11:11

  Alle disse bildene er så fine, men bildet av Carina er fantastisk vakkert!

  • Reply Milla 09.04.2018 at 09:32

   Tusen takk Aleksander 😁

  Leave a Reply