@Hverdagsfoto

Fruktpaien fra Helvete

05.04.2018

I påsken hadde jeg lyst til å prøve noe nytt igjen; å bake en fruktpai. Og fryktløs som jeg var gjorde jeg nettopp det. Jeg hadde aldri trodd at sluttresultatet skulle ende opp med å bli ett av mine vakreste matbilder noensinne. Jeg var så stolt at jeg kunne sprekke. Jeg gledet meg så mye til å smake på herligheten.

Tiden kom for å smake på den, og vet dere, jeg ville spy. Den smakte HEVD. Det var helt forferdelig. Jeg ble så skuffa at jeg ville gråte (jeg gjorde ikke det altså, joda, neida). Etter mye snakk om hvordan en pai skal lages fant jeg ut at min feil var å ikke steke bunnen litt for seg selv først. OG at jeg hadde kjøpt ferdig paibunn og ikke laget en selv. Så da vet jeg det til neste gang. Eller, hvem er det jeg prøver å lure? Det blir ikke en neste gang. Jeg har fått avsmak på pai. Jeg brekker meg av tanken på pai. ALDRI MER PAI. Haha.

Her kommer det perfekte bildet av den mest horrible paien i historien, vær så god og nyt:

” I can accept failure, everyone fails at something. But I can’t accept not trying. “
– Michael Jordan

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Carina 05.04.2018 at 13:56

  Det er så skuffende da sånt skjer! Men syns ikke du skal gi deg. Ta det som en familiegreie og lag alt sammen :) Men bildet da, det er jo nesten til å spise opp! Nydelig bilde :) Det er sikkert bare meg, men jeg fikk assosiasjoner til Sleepy Hollow med Johnny Depp.

  • Reply Milla 05.04.2018 at 13:59

   Haha, JA. Skikkelig skuffende. Jeg bør jo ikke gi meg da, men den smaken ligger fremdeles i munnen min og jeg blir oppriktig kvalm av tanken, hehe. Og tusen takk for at du likte bildet Carina. Sleepy Hollow du, Dæven ;)

 • Reply Carina Behrens 05.04.2018 at 14:27

  Helt enig med andre Carina: skikkelig Sleepy Hollow 😍 Og for å si det sånn: jeg hadde aldri klart å lage noe så pent som det der, så kudos til deg!

  • Reply Milla 06.04.2018 at 07:47

   Heheh du får trøsta deg med at den pene paien smakte helt jævlig 🤢

 • Reply Luisa - La Mar 11.04.2018 at 00:36

  Der var den jo! Dødsfin pai! :D

  • Reply Milla 12.04.2018 at 08:03

   Kjempefin but oh so disgusting 😂🤢

 • Reply Mathilde Nicoline 17.04.2018 at 12:37

  Hahaha. Jeg elsker dette!! Det er ikke så vrient å lage pai altså, jeg lager det ofte. Men lag egen bunn! Ække no vanskelig! Eller bare lag noe annet…

  • Reply Milla 29.04.2018 at 08:21

   Hahaha. Neste gang, hvis det i det hele tatt blir en neste gang, da skal jeg bake egen paibunn for å si det sånn 😅

  Leave a Reply