@Tips

Blir du med meg hjem og ser på LP-samlingen min?

08.11.2016

Iron & Wine – The Shephard’s Dog


Slottet, en leilighet i toppen av et hus, på kaien i Haugesund. Der tiden aldri sto stille. Der alle var velkommen, ukjente og kjente. Der øl skulle deles, der latteren satt lett, og der musikk preget vår hverdag. Maria, og den gamle leiligheten hennes har gitt meg mye. Jeg var som oftest på besøk, men var også en deltidsovernatter. Og for en tid vi har hatt i Slottet. Det var her, etter en lang natt ute på byen, jeg ble introdusert til Iron & Wine. Jeg lå i senga til Maria, fullesyk og trøtt. Jeg var på vei til å våkne, og i bakgrunnen hørte jeg rolig musikk. Harmonien i refrenget var så fin at jeg fikk frysninger. Jeg åpnet øynene mine, “Go måren” sa Maria. Hun satt, som hun ofte gjorde, ved dataen sin. “Dårlige ellår?” jeg lo og gjemte meg under dyna. “Ka hørre me på?” spurte jeg. “Iron & Wine” sa hun rolig med et smil om munnen. Hun snudde seg tilbake til dataen og fortsatte å redigere bildene fra kvelden før.

Ikke nødvendigvis ordrett hva som skjedde, det er derimot slik jeg husker det.

Favorittlåter fra albumet:
☩ Resurrection Fern
☩ Boy With a Coin
☩ Flightless Bird, American Mouth

To bilder fra “Slottet”, © Maria Festli Eriksen

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Elin 08.11.2016 at 19:14

  Det var fint og vakkert skrevet. Du er flink til å skrive :-)

  • Reply Milla 10.11.2016 at 19:54

   Åh. Maria. I followed it instantly ♡

 • Reply RisRosOgKlaging 09.11.2016 at 17:01

  Det var et fint minne :-) Bra skrevet og kjekt å lese!

  Håper du får en fin kveld!

 • Leave a Reply