@Tips

Blir du med meg hjem og ser på LP-samlingen min?

01.11.2016

Equicez – Live From Pass It (singel)
Equicez – Stage Of Extinction * Force Majeure

Jeg har vært fan av Equicez siden jeg hørte dem på P3 for første gang i 2003. Jeg husker tilogmed musikkvideoen til låta deres “Barnslig” som rulla på tv. Du vet det musikkprogrammet hvor du kunne sende musikkvideoønsker til? Det gikk på tv2 tror jeg, husker ikke hva det het. Jeg sendte ofte ønsker om den videoen for å si det sånn. Haha. Jeg har sett de live tre ganger. Og det var like gøy hver gang. Etter det nye albumet, som kom i 2013, ga de seg. Jeg ble faktisk så lei meg at en liten tåre falt. Fordi i mine ører er Equicez det beste vi har hatt av norsk rap, bortsett fra Tungtvann såklart. Jeg har to fan-tatoveringer. Den ene er signaturen til Axel, som rapper på engelsk, på håndleddet. Axel tatoverte den selv, og det var veldig morsomt å bli tatovert av han. Den andre er logoen deres, som jeg har på høyre legg. Begge tatoveringene tok jeg på You Gotta Love It i Oslo.

Mine favorittlåter fra platene:
☩ Live From Pass It
☩ Hardcore Encore
☩ Thrash Metal
☩ Th’Gods
☩ Equicez 4 The Kids
☩ Negativity

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply