@Hverdagsfoto

5 fine + 5 kjipe

17.11.2016

5 fine

☩ Nomineringa til Vixen Awards er i gang. Jeg spør dere derfor om dere kan, og vil nominere meg. Jeg prøver gang på gang hvert år, og kommer ikke lenger enn til semifinalen. Kanskje det er mitt år i år? Haha, Hvem vet.

☩ I tillegg er jeg, som tidligere nevnt, nominert til Sunn Fornuft prisen. 3 av jentene i SnapKollektivet er nominert. Og i dag kan dere stemme på deres favoritt. Håper dere stemmer på mitt. Stem her.

☩ Jeg skal fotografere igjen. Phew tenker dere kanskje. Dere må da bli lei av å se de samme bildene om og om og om igjen, hæ? Jeg er hvertfall det. Første person ut er en fremmed i Haugesund. Nude on a cemetery. Ah yeah.

Christine Krieg er vikar for meg på SnapKollektivet i dag. Hvor fett er ikke det?

denne videoen

5 kjipe

☩ Jeg har vært syk i over en uke. Jeg tror dette er den største grunnen til at jeg ikke liker vinter. Fordi jeg blir alltid syk. Host kremt snufs.

☩ Det regner. Og det er minusgrader. Hva betyr det? Det betyr at det er spinnglatt, og det ser ut som jeg har tissa på meg når jeg går.

☩ Jeg skal på sykehuset i dag. Wish me luck!

☩ Få sol i øynene mens du ser på Dawson’s Creek. Typ du prøver iherdig å se på Pacey, studere han, øynene og FAENS JÆVLA SOL.

☩ DONALD TRUMP!

EDIT: det gikk bra på sykehuset *phew*

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Karen Anna 17.11.2016 at 22:14

  sv; takk for søt kommentar på det siste innlegget mitt ;* <3

  Har stemt både på vixen og sunn fornuft, honey <333
  Usj, det er så kjedelig å bli syk! God bedring <3 Og haha, jeg HATER å gå ute når det er glatt. Ser helt rar ut og blir overnervøs for har så sykt lite lyst å falle.
  Oooh, gleder meg til å se bildene, wæh, høres bra ut!

  DONALD TRUMP! UGH.

  (liker forresten veldig godt denne type innlegg innimellom!!)

 • Reply Caroline 17.11.2016 at 23:30

  SÅ bra det gikk fint på sykehuset <3 Og jeg er så glad for at du skal fotografere modeller, det høres fantastisk ut!!! Min drøm er at jeg en dag skal tørre å bli fotografert av en fotograf som deg <3

 • Reply Elena 17.11.2016 at 23:44

  Å, du er heldig som skal fotografere modeller! Gleder meg til å se masse fine bilder. :-D

  Og, veldig bra at alt gikk bra på sykehuset. <3

  Og, samme her! Vær syk siden forrige tirsdag. Æsj. Det er så kaldt hele tiden. *Frysepinne* Jeg har ikke tid til kulde og sykdom! Hihi.

  God bedring.

  :-)

 • Leave a Reply